Even kennis maken

Even wat over mezelf. Mijn naam is Linda Brinkenberg geboren in 1988, getrouwd met Pepijn en sinds 2020 ben ik mama van Elora en sinds 2021 mama van Loiza. Ik ben ondernemend, creatief, zorgzaam en dol op kinderen.

Als bijbaantje paste ik al graag op de buurtkindjes. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik ervoor gekozen heb om de SPW opleiding te gaan doen. Na het behalen van mijn niveau 4 diploma ben ik meteen in de kinderopvang gaan werken. Doordat de kinderopvang slecht liep kwam het gastouder zijn op mijn pad en ben ik 1 april 2013 begonnen en het bevalt super! Het is heerlijk om met een kleine groep kinderen te werken omdat je de kinderen nog sneller beter leert kennen en daardoor beter kunt begeleiden in hun ontwikkeling. Het contact met ouders en kinderen is persoonlijker en dat vind ik erg prettig.

Tijdens het werken in de kinderopvang heb ik veel kennis op gedaan door op verschillende groepen te werken en ook voor een lange periode op een vaste groep te hebben gestaan. Hierdoor weet ik ook goed wat ik in mijn eigen opvang wil bieden. Ik vind het belangrijk dat een kind kan zijn wie hij is en zich kan ontwikkelen in een veilige omgeving en zo kan opgroeien tot een eigen individu! Om dit te bereiken ondersteun ik kinderen met het activeren, stimuleren en begeleiden in activiteiten, spel en knutselen. Kijk ik goed naar de behoefte van het kind en speel daar op in. Het liefste ben ik op pad. We gaan dan lekker wandelen of met de bakfiets naar een speeltuin of kinderboerderij en ontdekken daar ook zoveel meer. Soms is er ruimte voor grotere uitjes en gaan we naar ballorig of de dierentuin. Plezier en een fijne sfeer staat voorop, ik vind het aller belangrijkste dat een kind zich op zijn gemak moet voelen en wil dan ook echt een tweede thuis zijn. 

Verder werk ik grotendeels hetzelfde als een kinderdagverblijf. Er is veel structuur en regelmaat. Mijn beneden verdieping en tuin is geheel ingericht voor de kinderen als een soort mini kinderdagverblijf. Bij beide is er genoeg ruimte om te spelen en te ontdekken.

Het huis is GGD goedgekeurd en staat geregistreerd onder het nummer: 309172809.

Ik werk op ma-di-woe-do-vrij van 7.30 tot 18.00. 

Lijkt u het leuk om een keer langs te komen met uw kleine dan bent u van harte welkom!!!