Even kennis maken

Even wat over mezelf. Mijn naam is Linda Brinkenberg geboren in 1988 en sinds 2020 ben ik mama van Elora die grotendeels ook mee speelt. Als bijbaantje paste ik al graag op de buurtkindjes. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik ervoor gekozen heb om de SPW opleiding te gaan doen. Na het behalen van mijn niveau 4 diploma ben ik meteen in de kinderopvang gaan werken. Ik heb enorm van deze tijd genoten. 

Doordat de kinderopvang slecht liep kwam het gastouder zijn op mijn pad en ben ik 1 april 2013 begonnen en het bevalt super! Het is heerlijk om met een kleine groep kinderen te werken omdat je ze nog meer kunt begeleiden in hun spel en met activiteiten. Het contact met ouders en kinderen is persoonlijker en dat vind ik erg prettig.

Ik vind het leuk om kinderen te activeren, stimuleren en begeleiden in activiteiten, spel en knutselen. Het liefste ben ik op pad. We gaan dan lekker wandelen of met de bakfiets naar een speeltuin of kinderboerderij. Soms is er ruimte voor grotere uitjes en gaan we naar ballorig of de dierentuin. Verder werk ik hetzelfde als een kinderdagverblijf. Er is veel structuur en regelmaat. Mijn beneden verdieping en tuin is geheel ingericht voor de kinderen als een soort mini kinderdagverblijf. Bij beide is er genoeg ruimte om te spelen en te ontdekken.

Het huis is GGD goedgekeurd en staat geregistreerd onder het nummer: 309172809.

Ik werk op ma-di-woe-do-vrij van 7.30 tot 18.00. Op de dinsdag en donderdag is het niet mogelijk om kinderen tussen 8.00 en 8.30 te brengen. In deze tijd breng ik namelijk mijn eigen dochter naar de opvang. Kinderen die voor 8.00 gebracht worden zullen dan ook mee gaan met het brengen.

Lijkt u het leuk om een keer langs te komen met uw kleine dan bent u van harte welkom!!!

about