Dagprogramma

Vanaf 7.30 kunnen de kindjes worden gebracht. Ze kunnen dan vrij spelen met het speelgoed dat in de ruimte staat.

9.00 gaan we aan tafel. We beginnen met een liedje waarin de namen van de kinderen die aanwezig zijn worden benoemd, dan komt de dag van de week aan de beurt en wordt ook daar een liedje over gezongen. Nadat we het over het weer hebben gehad, hebben geteld en het abc liedje hebben gezongen gaan we fruit eten. Tijdens het fruit eten wordt er vaak een verhaaltje voorgelezen of gekletst over de dingen die kinderen hebben meegemaakt.

9.30 kinderen mogen weer zelf spelen, er worden kinderen naar bed gebracht en er wordt een activiteit voorbereid. Activiteiten kunnen variëren van een knutselwerkje, een uitstapje (speeltuin/park in de buurt), buiten spelen tot kleien etc.

11.30 gaan we aan tafel om brood te eten.

13.00 zijn vaak de 3+ kinderen wakker en worden er spelletjes op hun niveau gedaan of met een puzzel die wat moeilijker is. De allerkleinste hebben een knuffel en vertroetel uurtje omdat het dan wat rustiger is (dit wordt natuurlijk de gehele dag zoveel mogelijk aangeboden).

14.30 gaan we aan tafel voor een koekje en wat te drinken. Daarna wordt er of nog voorgelezen of liedjes met de kinderen gezongen.

15.00 varieert tussen binnen/buiten vrij spelen of een activiteit.

16.30 gaan we nog een keer aan tafel voor een soepstengel en wat drinken. Kinderen die warm eten mee hebben, eten het op dat moment.

17.00 wordt er weer gespeeld en worden de kinderen opgehaald.